Hur Skriver Man Läslogg : Laslogg : Vilken typ av bok tror du att det är?

Du ska skriva på din läslogg minst en gång i veckan, men dela gärna upp skrivandet så du skriver lite varje lektion (dvs. Har din bok en tydlig huvudperson? Välj något du inte har . Vilken typ av bok tror du att det är? Börja med att skriva en kort bakgrund .

Börja med att skriva en kort bakgrund . Diskutera Skriva Och Publicera Laslogg Exempel
Diskutera Skriva Och Publicera Laslogg Exempel from 3.bp.blogspot.com
Överst i den vänstra spalten skriver du text. Börja med att skriva en kort bakgrund . Har din bok en tydlig huvudperson? Har du läst någon annan bok av samma författare? Det som intresserar mig med läsloggar just nu är hur man använder dem. Vilka sidor har du läst? Eleverna skriver både om sin förståelse av texter och om utebliven förståelse. Välj något du inte har .

Överst i den vänstra spalten skriver du text.

Överst i den vänstra spalten skriver du text. Eleverna skriver både om sin förståelse av texter och om utebliven förståelse. Man kan bokföra sin läsning på olika sätt och jag brukar använda ordet läslogg. Sedan väljer du en mening eller ett stycke ur tecken. Vilka sidor har du läst? Text" kan du läsa mer om hur man kan använda läsloggar. Begreppet (ordet) kan förklaras genom att lyfta själva läsningen och . Berätta varför du valde det; Nu vill jag att du skriver och funderar över personerna (karaktärerna) i boken. Har du läst någon annan bok av samma författare? Välj något du inte har . Vilken typ av bok tror du att det är? När det är ett spöke med i en film eller bok, så kan det betyda att något hänt den som spökar.

Har din bok en tydlig huvudperson? Sedan skriver man av citatet, glöm inte att skriva citationstecken runt citatet och att säga på vilken sida du läste det. Eleverna skriver både om sin förståelse av texter och om utebliven förståelse. Du ska skriva på din läslogg minst en gång i veckan, men dela gärna upp skrivandet så du skriver lite varje lektion (dvs. Nu vill jag att du skriver och funderar över personerna (karaktärerna) i boken.

Vilken typ av bok tror du att det är? Vecka 45 Nytt Moment Och Kommande Laxa Svenskamedlillamy
Vecka 45 Nytt Moment Och Kommande Laxa Svenskamedlillamy from svenskamedlillamy.files.wordpress.com
När det är ett spöke med i en film eller bok, så kan det betyda att något hänt den som spökar. Det som intresserar mig med läsloggar just nu är hur man använder dem. Har din bok en tydlig huvudperson? Berätta varför du valde det; Du ska skriva på din läslogg minst en gång i veckan, men dela gärna upp skrivandet så du skriver lite varje lektion (dvs. Välj något du inte har . Överst i den högra skriver du tanke. Eleverna skriver både om sin förståelse av texter och om utebliven förståelse.

Skriv ned ett citat ur det som du läst under veckan.

Har du läst någon annan bok av samma författare? Välj något du inte har . Överst i den vänstra spalten skriver du text. Man kan bokföra sin läsning på olika sätt och jag brukar använda ordet läslogg. Begreppet (ordet) kan förklaras genom att lyfta själva läsningen och . Berätta varför du valde det; Det som intresserar mig med läsloggar just nu är hur man använder dem. Nu vill jag att du skriver och funderar över personerna (karaktärerna) i boken. Börja med att skriva en kort bakgrund . Skriv ned ett citat ur det som du läst under veckan. Du ska skriva på din läslogg minst en gång i veckan, men dela gärna upp skrivandet så du skriver lite varje lektion (dvs. Överst i den högra skriver du tanke. Sedan väljer du en mening eller ett stycke ur tecken.

Har du läst någon annan bok av samma författare? Har din bok en tydlig huvudperson? Vilka sidor har du läst? Börja med att skriva en kort bakgrund . Sedan väljer du en mening eller ett stycke ur tecken.

Välj något du inte har . Logg 2 8 By Andreas Nordh Issuu
Logg 2 8 By Andreas Nordh Issuu from image.isu.pub
Nu vill jag att du skriver och funderar över personerna (karaktärerna) i boken. Kanske ska hilmer ta reda på vad som hänt honom. Eleverna skriver både om sin förståelse av texter och om utebliven förståelse. Du ska skriva på din läslogg minst en gång i veckan, men dela gärna upp skrivandet så du skriver lite varje lektion (dvs. Skriv ned ett citat ur det som du läst under veckan. Berätta varför du valde det; Det som intresserar mig med läsloggar just nu är hur man använder dem. Text" kan du läsa mer om hur man kan använda läsloggar.

Nu vill jag att du skriver och funderar över personerna (karaktärerna) i boken.

Begreppet (ordet) kan förklaras genom att lyfta själva läsningen och . Det som intresserar mig med läsloggar just nu är hur man använder dem. Vilken typ av bok tror du att det är? När det är ett spöke med i en film eller bok, så kan det betyda att något hänt den som spökar. Skriv ned ett citat ur det som du läst under veckan. Man kan bokföra sin läsning på olika sätt och jag brukar använda ordet läslogg. Du ska skriva på din läslogg minst en gång i veckan, men dela gärna upp skrivandet så du skriver lite varje lektion (dvs. Nu vill jag att du skriver och funderar över personerna (karaktärerna) i boken. Överst i den högra skriver du tanke. Sedan väljer du en mening eller ett stycke ur tecken. Börja med att skriva en kort bakgrund . Eleverna skriver både om sin förståelse av texter och om utebliven förståelse. Har din bok en tydlig huvudperson?

Hur Skriver Man Läslogg : Laslogg : Vilken typ av bok tror du att det är?. Man kan bokföra sin läsning på olika sätt och jag brukar använda ordet läslogg. Har din bok en tydlig huvudperson? Nu vill jag att du skriver och funderar över personerna (karaktärerna) i boken. Det som intresserar mig med läsloggar just nu är hur man använder dem. Eleverna skriver både om sin förståelse av texter och om utebliven förståelse.

Belum ada Komentar untuk "Hur Skriver Man Läslogg : Laslogg : Vilken typ av bok tror du att det är?"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel